Eve Online

Uit NED-Clan Wiki
Versie door Veshai (Overleg | bijdragen) op 22 jan 2014 om 22:16 (Nieuwe pagina aangemaakt met '=Basis informatie en instellingen= thumb|alt=Full-De standaard Goonbee.|De standaard Goonbee. Het alliance logo van GoonswarmOp deze pagin...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Basis informatie en instellingen

Full-De standaard Goonbee.
De standaard Goonbee. Het alliance logo van Goonswarm
Op deze pagina staat alle basis informatie die je nodig zal hebben wanneer je NED-Clan gejoined bent. Na het joinen van onze clan kom je automatisch ook in de Goonswarm Alliance.
Dit heeft een aantal gevolgen voor je instellingen en vraagt om het gebruik van een aantal programma's die je nodig zult hebben, zoals Jabber en Mumble bijvoorbeeld.
Neem je tijd en lees deze pagina goed door en volg de aangegeven stappen zorgvuldig. Dit alles zal niet veel tijd in beslag nemen en kan je nu of later een hoop kopzorgen besparen.

Succes en mocht je vragen hebben, schroom je niet deze te stellen aan bijvoorbeeld je mentor


Wie is Wie

Hier vind je informatie over de belangrijkere members binnen de Corp met een functieomschrijving. Deze mensen zijn altijd aan te spreken als je hulp nodig hebt
bij een bepaald probleem wat je misschien hebt. Schroom je niet ze aan te spreken.


Avatar van Vayna/Casper.

Vayna Miychovich

Chief Executive Officer
Sinds jaar en dag onze succesvolle leider, richt zich voornamelijk op alle interne en algemene zaken binnen de Corp zelf. Verricht deze taken voornamelijk op de achtergrond. Mede hierdoor zal hij niet vaak in EVE zelf online te vinden zijn, maar staat buiten even (Jabber, Mumble, Forums) altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.


Avatar van Emmerik/Chris.

Emmerik

Minister of Information and Bloops FC
Emmerik gaat over de militaire activiteiten van de corp. De andere Fleet Commanders coordineren alles door aan hem. Wanneer je de ambitie hebt om Fleet Commander te worden of advies nodig hebt op PvP gebied is dit je persoon.


Avatar van Veshai/Martijn.

Veshai

Member Administratie & Web-site beheer
Regelt de recruiting van NED-Clan en coordineert de mentoring van recruits. Daarnaast is hij ook veel betrokken bij de coding van onze faciliteiten. Ook te bereiken op Sp1der PiG.


Avatar van Augimily/Andre.

Augimily

Industry director
Is de industriele backbone van de corp. Verder ook director, wanneer Casper en Peter niet bereikbaar zijn is André de back up waardoor de corp altijd kan blijven draaien. Ook bereikbaar op Thrancior.


Avatar van Lord Xander/Xander.

Lord Xander

Hoofd Mentoring
Monitored en administreerd het mentoringprogramma ten aanzien van mentors, mentorkindjes en beoordelingen. Voor issues m.b.t. mentoring kun je bij hem terecht.

Goonfleet account

- Wie is wie
- Goonfleet account
- Jabber
- Mumble
- Communicatie binnen de Corp en Alliance

Ingame instellingen;

- PVP Fittings
- PVE Fittings
- Jumpbridge en Bookmarks
- Overview instellingen
- Intel channels

Faciliteiten;

Reimbursement
PVP rewards