Wie is Wie

Uit NED-Clan Wiki
(Doorverwezen vanaf Wie is wie)
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijzondere Memberlijst

Avatar van Vayna/Casper.

Vayna Miychovich

Chief Executive Officer
Sinds jaar en dag onze succesvolle leider, richt zich voornamelijk op alle interne en algemene zaken binnen de Corp zelf. Verricht deze taken voornamelijk op de achtergrond. Mede hierdoor zal hij niet vaak in EVE zelf online te vinden zijn, maar staat buiten even (Jabber, Mumble, Forums) altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Alle grote beslissing gaan uiteraard via hem!


Avatar van Emmerik/Chris.

Emmerik

Minister of Information & Bloops FC
Emmerik gaat over de militaire activiteiten van de corp. Momenteel vooral actief in de Blackops groep en European Goonion van de alliance. Genoeg ervaring om je vragen kwijt te kunnen en ook ervaring in het FCen van fleets. Mocht je hierin ambities hebben, neem contact op. Voor aspirerende Fleet Commanders zijn er wel bepaalde regelingen te treffen binnen de corp om dit aantrekkelijker voor iedereen te maken.


Avatar van Veshai/Martijn.

Veshai

Member Administratie & Facilitair Beheer
Veshai regelt praktisch alle corp faciliteiten buiten het daadwerkelijke spel om. Neem hier in bijvoorbeeld het hosten van deze Wiki pagina of het beheren van de NED Mumble server. Uiteraard ook een man met veel ervaring binnen het spel, alleen niet helemaal up-to-date. Ook erg actief in het spelen van andere spellen binnen NED-Clan en daarom ook vaak te vinden op de NED Mumble server.


Avatar van Sara Rae.

Sara Rae

Alliance Diplomaat
Sara Rae is de Diplomaat van de Corp/Alliance. Hij is officieel onderdeel van de diplo (CD) groep van Goonswarm en is daarmee dus ook de man om aan te spreken als je problemen met andere members hebt, zowel Corp members als blue members vanuit de alliance of allies. Nou weet hij veel over EVE en hoe de tandwieltjes draaien, maar ga nou niet met al je vragen direct naar Sara. De beste man heeft het al druk genoeg, dus probeer eerst je antwoordt te krijgen bij andere members of uiteraard je mentor als je die nog hebt.


Avatar van Augi.

Augimily

General Manager
Augimily doet alles in het spel een beetje. Daarom heeft hij veel algemene kennis over diverse aspecten van het spel. Al jaren lid van NED-Clan en goed doorgewinterd beschikt hij ook over Director-roles binnen de corp. Daarom kan hij diverse admin take uitvoeren zoals hij bijvoorbeeld accepteren van mensen in de corp. Spreek hem gerust aan met je vragen, hij is veel te vinden op Jabber en leest zeer regelmatig ook het NED-forum.


Avatar van Dutch Freight.

Dutch Freight

Hoofd Mentoring & Recruiting
Onze Industrie gigant... Dutch is de man van het bouwen en importeren, dus alle industrie vragen kan je vast bij hem kwijt. Maar momenteel is zijn main taak recruitment/mentoring. Dit houdt in het monitoren en administreren van het mentoringprogramma ten aanzien van newbees, mentors, mentorkindjes en beoordelingen van individuele members. Voor issues met betrekking tot mentoring kun je bij hem terecht. Tevens is het je go to guy wat betreft recruiting en kan je iedereen die eventueel wil joinen doorverwijzen naar hem.


Algemene Memberlijst