Eve Online

Uit NED-Clan Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Basis informatie en instellingen

Op deze pagina staat alle basis informatie die je nodig zal hebben wanneer je NED-Clan gejoined bent. Na het joinen van onze clan kom je automatisch ook in de Goonswarm Alliance.
Dit heeft een aantal gevolgen voor je instellingen en vraagt om het gebruik van een aantal programma's die je nodig zult hebben, zoals Jabber en Mumble bijvoorbeeld.
Neem je tijd en lees deze pagina goed door en volg de aangegeven stappen zorgvuldig. Dit alles zal niet veel tijd in beslag nemen en kan je nu of later een hoop kopzorgen besparen. Succes en mocht je vragen hebben, schroom je niet deze te stellen aan bijvoorbeeld je mentor
Full-De standaard Goonbee.
De standaard Goonbee. Het alliance logo van Goonswarm

Goonfleet account

Getting started met het aanmaken van je Goonswarm account

Jabber

DE manier om in contact te komen en blijven met je Corp members en alliance leden. Tevens krijg je via dit chat programma notificaties wanneer er fleets zijn of als er andere belangrijke informatie te delen is.

Mumble

Spreekt voor zich... get on! stay on!

Wie is Wie

Hier vind je informatie over de belangrijkere members binnen de Corp met een functieomschrijving. Deze mensen zijn altijd aan te spreken als je hulp nodig hebt
bij een bepaald probleem wat je misschien hebt. Schroom je niet ze aan te spreken.

Basis informatie

Grote lap tekst met veel basis informatie en regels welke vooral handig zijn om jezelf staande te houden binnen de alliance.
Zoals: AFK Thread, Goonswarm forum regels, Overview, Intelchannels, etc.
Een must read voor wanneer je de corp binnenkomt, prima leesvoer om de tijd op werk te doden.

Ingame instellingen;

- PVP Fittings
- PVE Fittings
- Jumpbridge en Bookmarks
- Overview instellingen
- Intel channels

Mentoren